marți, 24 mai 2016

CAFEA JAMAICA BLUE MOUNTAIN

Buna seara! Am gsit acest site:http://cameradinfata.ro/magazin. Pe el sunt o multime de sortimente de cafea sau de ceai, iar noi vom discuta astazi despre CAFEA JAMAICA BLUE MOUNTAIN.
Cafeaua Jamaican Blue Mountain e cultivată în Insulele Caraibe, la mare altitudine, uneori chiar şi la 2300 de metri, această cafea e cu adevărat o raritate. Specialiştii o consideră una dintre cele mai bune cafele din lume. Responsabile de savoarea şi aroma ei delicată, sunt particularităţile zonei muntoase în care aceasta este cultivată.
Solul vulcanic bogat în fosfor şi azot şi clima cu precipitaţii constante sunt cheia acestui gust inconfundabil, cu totul excepţional. Perla din Jamaica e o cafea crescută printre nori şi de aceea se găseşte rar, ca orice lucru cu adevărat bun.
M-am saturat de cafeaua normala, asa ca sunt gata de o schimbare! Imi voi schimba modul prin care imi incep ziua. Cafeau normala de dimineata o voi inlocui cu o ceașcă de astfel de cafea. Vreau sa vad cum este, si voi impartasi rezultatele cu voi!
Sper sa va placa site-ul descoperit de mine si sa va atraga destul de mult incat sa plasati si o comanda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu